Enhver malermester med respekt for seg selv har sine kontakter når det gjelder gulv. Det som skiller Brendmoe & Kirkestuen fra andre, er at vi kan tilby en egen separat gulvavdeling med dyktige fagfolk som behersker de fleste typer gulvbelegg: teppestrekking samt legging og tradisjonelt gulvarbeid for nybygg og rehabilitering.

Dette gir deg som oppdragsgiver en rekke fordeler. Ved omfattende jobber som krever spesialister innen de forskjellige fagområder får du kun én malermester å forholde deg til. Det forenkler samarbeidet og betyr klare ansvarsforhold ved feil og reklamasjoner. Samtidig gjør det planleggingen og organiseringen enklere slik at gjennomføringen kan gå mest mulig effektivt og knirkefritt. Og endelig gir det bedre kontroll med at farger og materialer jobber sammen og gir den helheten som er så viktig for sluttresultatet.

La vår spesialavdeling komme med forslag til ditt gulv også – vi har både ekspertisen og et godt faglig samarbeid med markedets ledende gulvprodusenter. og husk at Brendmoe & Kirkestuen har innkjøpsavtaler direkte med de store produsentene i Europa slik at vi kan tilby gulv til meget konkurransedyktige priser.
Et vakkert gulvmønster.
Bildet er fra Oslo Glasmagasin.


Nydalsveien 15
Postboks 4681 Torshov, 0405 Oslo
Telefon: 23 26 54 00
Fax: 23 26 54 01
E-mail: post@brendmoe-kirkestuen.no

 
© 1998 B&K as.
Utviklet av 3 Musketerer Inc