Som landets ledende malermesterfirma tar Brendmoe & Kirkestuen hånd om alt innvendig arbeid, uansett omfang. Vi har fagfolkene, og utstyret. Men vel så viktig er det at Brendmoe & Kirkestuen har den erfaringen og de rutinene som er absolutt nødvendig for en skikkelig planlegging. Det er din beste garanti for at arbeidet blir utført etter avtale – selv innenfor stramme tids- og budsjettrammer – og uansett hvor stor jobben er. Ofte er det nettopp denne fasen som skiller mellom gode og dårlige malermestere.

Men selv et profesjonelt utført malerarbeid er ingen garanti for et vellykket resultat. Det kreves både erfaring og sikker smak for å sette sammen fargene slik at helheten blir perfekt. Ofte også en god porsjon mot, om man ønsker å satse på et interiør som gjenspeiler en personlig stil. Vi innrømmer gjerne at vi ser på slike jobber som spennende utfordringer, men vet samtidig hvor krevende de er. Derfor vil vi alltid forsikre oss på forhånd om at også vi vil bli stolte av resultatet. Derfor har Brendmoe & Kirkestuen investert i fagfolk som alle er mestere i sitt fag, og som setter sin ære i å gi det lille ekstra. Det betyr at vi behersker alle teknikker innen finere malerarbeid, restaurering og kunstnerisk utsmykning.

La oss vise deg hva vi kan gjøre innen marmorering, lasering, patinering og dekorarbeid. Dette er teknikker som skaper en eksklusiv og personlig atmosfære. Og best av alt: det koster langt mindre enn du tror

 
Det legges stor vekt på spesialverktøy
ved dekorasjonsarbeider.


Nydalsveien 15
Postboks 4681 Torshov, 0405 Oslo
Telefon: 23 26 54 00
Fax: 23 26 54 01
E-mail: post@brendmoe-kirkestuen.no

.
 
© 1998 B&K as.
Utviklet av 3 Musketerer Inc