Siden Anton Brendmoe startet sin malerpraksis i 1929, har håndverket gått i arv fra far til sønn gjennom tre generasjoner.

Vi som i dag fører tradisjonen videre i Brendmoe & Kirkestuen setter vår ære i å håndheve den kvalitet og serviceinnstilling som har vært firmaets varemerke gjennom mer enn 70 år.
Spesialistene i vår gulvavdeling
kan mer enn sitt fag –
de behersker også kunsten å legge
flisene i et vakkert mønster.
Bildet er fra Oslo Glasmagasin.

Da snakker vi ikke bare om kvaliteten på det arbeidet som utføres, men også den erfaringen som sikrer deg at det blir utført til riktig tid – og ikke minst til riktig og forhåndsavtalt pris. Uansett jobbens omfang.

Og enten det er snakk om finere innvendig malerarbeid, med krevende marmorering og lasering, eller industrielt vedlikehold for store konserner og entreprenører. All erfaring viser nemlig at selv det dyktigste malermester-firma vil få begrenset levetid om det slurves med den viktige planleggingen.

Det er derfor ikke uten en viss stolthet vi kan rose oss over at flere av våre største kunder i dag har vært med fra starten, og at vi enda ikke har hatt en eneste uoppgjort uoverensstemmelse med noen av våre kunder.


Nydalsveien 15
Postboks 4681 Torshov, 0405 Oslo

Telefon: 23 26 54 00
Fax: 23 26 54 01
E-mail: post@brendmoe-kirkestuen.no

 
 
© 1998 B&K as.
Utviklet av 3 Musketerer Inc